ÄTA

Vårt hållbarhetsarbete

På Lövångergården jobbar vi aktivt med vårt hållbarhetsarbete. Vi samarbetar aktivt med andra företag som också jobbar hållbart. Vi har svart bälte i källsortering och har som mål att inte ha några grovsopor alls. Det värsta vi vet är att kasta mat, vi är noga med beställningar och tillagning med målsättning att helt radera matsvinnet i vår verksamhet. Detta genom att aldrig laga eller handla mer mat än vad som går åt, samt, om det blir mat över försöker vi sälja detta i våffelstugan som matlådor.

Vi älskar djur och värnar om den svenska djurhållningen. Det gör vi genom att bara servera svenskt kött och svensk kyckling. Vi har har alltid minst ett vegetariskt alternativ på vår meny. Vi ser över transporter och värnar om lokala leverantörer. Vi arbetar aktivt med lokala leverantörer och leveranser till vår restaurang.

Alla som arbetar hos oss eller som besöker oss ska känna sig välkomna och uppskattade precis som dem är. Vi vill få alla känna att de är en viktig del av vår verksamhet, vår gård, vårt familjeföretag.

Fler matupplevelser

Veckans Meny

Veckans Meny

I vår restaurang Baksidan serverar vi mat med det bästa råvarorna från Lövånger i skön miljö, med bra musik. Alltid svenskt kött/kyckling, såklart! Läs mer

Frukost

Frukost

Vi serverar frukost till drop in besökare och övernattande gäster i kyrkstugorna. Vi serverar en smakfull frukost med lokala råvaror. Läs mer

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners

På Lövångergården jobbar vi aktivt med vårt hållbarhetsarbete. Att samarbeta med våra närmsta grannar är ett av våra viktigaste hållbarhetsarbeten. Läs mer